DogAngels Rescue Vzw ter bescherming van de Duitse Dog, herplaatsen, adopteren of opvangen
© Copyright 2019 DogAngels Rescue . All rights reserved.
   Lees meer Lees meer Lees meer Lees meer
DogAngels Rescue Vzw ter bescherming van de Duitse Dog, herplaatsen, adopteren of opvangen
© Copyright 2019 DogAngels Rescue . All rights reserved.
Mijn naam is Jaxx, een knappe jongen en ik heb mijn 2e verjaardag gevierd. Door medische omstandigheden van mijn baasje ben ik genoodzaakt een nieuwe warme thuis te zoeken. Momenteel verblijf ik in Duitsland (heel dicht bij de grens met Nederland en België. Wil je meer over mij weten? Klik dan in het menu op mijn blog!
Hoi, ik ben Layla. Ik ben een gesteriliseerd teefje van 2 jaar oud en moet helaas op zoek naar een nieuwe thuis vanwege de gezondheid van mijn vrouwtje. Met mensen kan ik het eigenlijk altijd wel goed vinden, en mijn grootste vriend is een persoon met Down syndroom. Doordat mijn vrouwtje begin dit jaar zomaar ineens een poosje in het ziekenhuis lag, ben ik wel een beetje bang geworden dat ik alleen gelaten ga worden.Wil je meer over mij weten? Klik dan in het menu op mijn blog!
Hallo iedereen, ik ben Scarr een knappe gele reu en ik ben afgelopen Augustus 2 jaar geworden Momenteel woon ik nog in België maar door familiale omstandigheden ben ik op zoek naar een nieuwe warme thuis, verwijt aub mijn baasje niets! Ik wandel goed aan de leiband tot we een andere hond tegenkomen,… dan ben ik zo enthousiast en wil met die andere hond spelen. Wil je meer over mij weten? Klik dan in het menu op mijn blog!
Ziva is mijn naam en ik ben een knappe jonge meid en ga in oktober mijn eerste verjaardag vieren. Momenteel verblijf ik in België in een fantastisch opvanggezin waar er nog dogjes zijn. Mijn vrouwtje zegt dat ik een dartel veulen ben, dat ik een blij ei ben én ontzettend sociaal. Ik kan zo genieten om samen met mijn doggenvriendje te spelen Wil je meer over mij weten? Klik dan in het menu op mijn blog!