DogAngels Rescue Vzw ter bescherming van de Duitse Dog, herplaatsen, adopteren of opvangen
© Copyright 2019 DogAngels Rescue . All rights reserved.
   Lees meer Lees meer
Canel zal nu op 21 oktober 5 kaarsjes mogen uitblazen en is een niet-geholpen teefje dat zeer dringend op zoek is naar een liefhebbend baasje en een cosy bank om op te liggen. De vele knuffels zal ze als geen ander beantwoorden. Canel is 1 brok liefde die helaas niet meer bij haar baasje kan blijven want die moet kiezen tussen haar woonst en haar honden.
Lees meer
DogAngels Rescue Vzw ter bescherming van de Duitse Dog, herplaatsen, adopteren of opvangen
Ik ben Botan, een mooie manteldog, (reu) van 2,5 jaar oud. Met heel veel spijt en verdriet zoeken mijn baasjes een nieuw 5 * huisje waar ik opnieuw alle tijd , aandacht en ruimte krijg. Omdat ik niet goed tegen teveel prikkels kan is het gezin waar ik bij woon wel heel lief maar niet geschikt voor mij. Wil je meer over mij weten? Klik dan in het menu op mijn blog!
Ik ben Aran, een mooie, zwarte gecastreerde reu van 2,5 jaar oud. Wegens prive omstandigheden van mijn vrouwtje ben ik helaas op zoek naar een nieuwe gouden mand. Ik ben een goed opgevoede Dog en mijn vrouwtje heeft altijd goed voor mij gezorgd, dus aub geen negatieve commentaar. Wil je meer over mij weten? Klik dan in het menu op mijn blog!
Canel zal nu op 21 oktober 5 kaarsjes mogen uitblazen en is een niet-geholpen teefje dat zeer dringend op zoek is naar een liefhebbend baasje en een cosy bank om op te liggen. De vele knuffels zal ze als geen ander beantwoorden. Canel is 1 brok liefde die helaas niet meer bij haar baasje kan blijven want die moet kiezen tussen haar woonst en haar honden. Wil je meer over mij weten? Klik dan in het menu op mijn blog!